Een picknick op een unieke locatie aan de Linge

woensdag 23 juni t/m zaterdag 25 september 10:00 uur tot 17:00 Rietveld 14 A, 4241 EB Arkel

Arkel ligt aan de prachtige rivier de Linge. Misschien heeft u de rivier tot nu toe alleen nog maar vanaf de oever gezien. Varen op de Linge is nu voor iedereen mogelijk. U kunt hiervoor een elektrische sloep huren bij Eco Recreatie. Maar dat is nog niet alles. U kunt uw dagje varen op de Linge nog gezelliger maken. Want bij Carolinge staat een gevulde picknickmand voor u klaar bij vertrek. Al vanaf 30 euro voor twee personen verzorgen wij een heerlijke picknick voor onderweg.

U kunt de picknickmand natuurlijk ook bestellen als u een mooie fietstocht langs de Linge gaat maken. U hoeft zelf niets mee te nemen, wij zorgen ervoor dat u een compleet ontbijt of een complete lunch of brunch meekrijgt voor onderweg. Over de samenstelling wordt natuurlijk even overlegd en met dieetwensen houden we vanzelfsprekend rekening.

U kunt uw heerlijke picknick langs de Linge nu direct regelen via Carolinge, gevestigd aan het Rietveld 14A te Arkel. Om te bestellen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06 – 15 62 98 47. Mailen kan ook, het adres is info@carolinge.nl of gebruik het contactformulier op de website.

Gaat u binnenkort genieten op of bij de Linge van een heerlijke picknick?

2021-06-23 10:00 2021-09-25 17:00 Europe/London Een picknick op een unieke locatie aan de Linge Een picknick op een unieke locatie aan de Linge Rietveld 14 A, 4241 EB Arkel Fiets & Voetveer "Arkel-Spijk" info@carolinge.nl