INFORMATIEMARKT ENERGIEBESPARING ARKEL

maandag 24 juni 19:00 uur tot 21:30 De Lingehof

Maandag 24 juni organiseert de gemeente Molenlanden in samenwerking met het Regionaal Energieloket een informatiebijeenkomst over energiebe¬sparing en duurzame energie speciaal voor de inwoners van Arkel. De leden van de Dorpsraad Arkel steunen dit initiatief van harte.

Het Regionaal Energieloket zal dan de resultaten van de Energiescans presenteren die zijn uitgevoerd voor een verschillend aantal koopwoningen in Arkel en is er gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken waar verschillende partijen met informatie en materialen aanwezig zijn en waar u terecht kunt voor al uw vragen. Bent u huurder, dan bent u uiteraard ook van harte welkom!
Op de informatiebijeenkomst wordt u gericht geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn om uw woning in logische stappen te verduurzamen. Dit kan al met simpele middelen en tegen een beperkte investering. De adviesrapporten van de voorbeeldwoningen kunt u na de informatiebijeenkomst gratis opvragen via het Regionaal Energieloket. Tijdens de bijeenkomst wordt er ook een aanbod gepresenteerd van kortingen op diverse duurzaamheidsmaatregelen.
Bent u benieuwd hoeveel u op uw energierekening kunt besparen en een comfortabel en gezonde woning kunt krijgen? Wilt u ook tips en adviezen hoe u dit kunt doen? Nieuwsgierig naar welke maatregelen er genomen kunnen worden en hoe deze maatregelen er in de praktijk uit zien? Wilt u weten hoe u naar gasloos kunt gaan?

Kom dan 24 juni naar de informatiebijeenkomst in ‘De Lingehof’ en verneem hoe ook u uw woning kunt verduurzamen!

Het programma
– 19.00 – 19.30 uur: inloop voor duurzame markt en presentatie Regionaal Energieloket
– 19.30 uur: Opening door wethouder
– 19.45 uur: Presentatie Regionaal Energieloket.

Toelichting Energiescans + kortingsaanbod lokale bedrijven
– 20.45 uur: Borrel en vervolg informatiemarkt
-21.30 uur: Einde avond

Kijk voor het volledige programma en deelnemers op: www.dorpsraadarkel.nl/project/duurzaam-arkel

2019-06-24 19:00 2019-06-24 21:30 Europe/London INFORMATIEMARKT ENERGIEBESPARING ARKEL INFORMATIEMARKT ENERGIEBESPARING ARKEL De Lingehof

Contactgegevens