Programma 2020 Arkel The Christmas Village

vrijdag 11 december 2020 t/m maandag 28 december 17:00 uur tot 00:00 Arkel

Vrijdag 11 december 17:00 uur Officiële start van Arkel: The Christmas Village 2020 en steken we in het hele dorp tegelijkertijd alle kerstverlichting aan. De grote kerstboom op Plein 983, Arkel: The Christmas Station, De Peperhof, Dokter de Vriesplein, Raadhuisplein en natuurlijk alle huizen en straten.
Als je wilt kun je met de auto of op de fiets een rondrit maken en alle kerstverlichting en kersttaferelen bewonderen.
Liever niet te voet dan wordt het snel te druk. Laten we er samen voor zorgen dat het veilig is.

Zaterdag 12 december
Arkel: The Christmas Station is geopend van 14:00 tot 22:00 uur. Je bent buiten van harte welkom om het mooi
verlichte station te bekijken. Op het perron staat een kerststalletje waar versnaperingen te verkrijgen zijn. Je bijdrage komt ten goede aan Stichting DierenLot voor lokale dierenasiels. Let op! Hou je aan de RIVM richtlijnen en volg de aanwijzingen van de medewerkers op. Als dat niet gebeurt, zal het station voor belangstellenden gesloten worden!

12 t/m 23 december Arkel:
The Christmas Station voor het goede doel Van 12 t/m 23 december organiseert Stichting DierenLot een grote landelijke ‘fundraiser’ voor lokale en regionale dierenhulporganisaties in Nederland! Wees dan ook niet verbaasd als jullie ludiek verklede kerstmannen en – vrouwen, taferelen op vrachtwagens enz. enz. gedurende
deze dagen door het dorp zien trekken, op weg naar Arkel: The Christmas Station.

Maandag 14 december
De jury, inclusief de burgemeester van Molenlanden, dhr. T. Segers bezoeken het dorp om de verlichting te beoordelen! Er zijn prijzen voor de leukst verlichte huizen, de mooiste kersttaferelen en de leukste straat!

Vrijdag 18 december
Bekendmaking en prijsuitreiking Arkel: The Christmas Village. Vanaf 17.00 uur zullen de prijzen worden uitgereikt bij de winnaars thuis en in de straat.
Dus zorg dat je thuis bent om een mogelijke prijs in ontvangst te nemen.
Houd sowieso onze Facebook pagina Arkel Christmas Village in de gaten voor mogelijke extra informatie.

Vanaf 19:30 virtuele draaiavond ASV Arkel met prachtige prijzen. Koop loten!

Maandag 28 december Arkel: The Christmas Station 2020 sluit en dooft haar lichten tot kerstmis 2021. Einde van een hopelijk geslaagd Arkel:
The Christmas Village en kun je de verlichting gaan opruimen. Het zou geweldig zijn als we hier met elkaar een jaarlijkse happening van kunnen maken! Met jullie inzet en enthousiasme gaat het zeker lukken!

Heel belangrijk!
Bij alles wat we doen in het dorp en op Arkel: The Christmas Station moeten we ons aan de regels van het RIVM houden. Houd afstand, kom niet met teveel mensen tegelijk en verzamel je niet op straat. Geniet van wat er gebeurt in het dorp, maar doe dit zoveel mogelijk alleen. Let bij een bezoek aan het Station goed op de regels en bewegwijzering die zijn opgeplakt en volg te allen tijde de aanwijzingen op van de DierenLot medewerkers.
Het Stationsgebouw zelf is niet toegankelijk voor publiek. Volg de aangegeven route en hou je aan het éénrichtingsverkeer, download hier de route kaart >

2020-12-11 17:00 2020-12-28 00:00 Europe/London Programma 2020 Arkel The Christmas Village Programma 2020 Arkel The Christmas Village Arkel Arkel The Christmas Village