Anita Reynders Fotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf? Dan kan ik je helpen! Ik heb een gezellige fotostudio in Arkel en ben portret-, bedrijfs- en afscheidsfotograaf.

Portretfotografie
Bij portretfoto’s in de studio neem ik de tijd voor je, want ik weet uit ervaring dat de meesten toch enigszins gespannen zijn als voor de camera zitten. Daarom drinken we eerst even iets en gaan we langzaamaan beginnen met de fotoshoot. Als we ongeveer een kwartier bezig zijn, merk je dat er meer ontspanning komt en dat zie je terug in de beelden. Portretten zonder een geforceerde lach, maar met de focus op verstilling en de connectie met de ogen. Dan krijg je een portret dat de ziel raakt! Zo’n portret kan ik voor je laten afdrukken op bijvoorbeeld dibond, waardoor je prachtig en persoonlijk item aan de muur hebt.

Familie- of gezinsshoot
Heb je bijvoorbeeld iets te vieren of wil je het gezin graag op een mooie manier laten vastleggen? Dan ben je welkom in mijn studio. In overleg kan ik gezinsfoto op groot formaat laten afdrukken of een mooi, luxe album van de familie- of gezinsfoto’s voor je maken. Met zo’n cadeau kun je trotse grootouders heel blij maken!

Bedrijfsfotografie
Zijn jouw bedrijfsfoto’s op je website nog helemaal up to date? Is je profielfoto op LinkedIn helemaal anno 2024? Heb je een goede foto van jezelf in je handtekening onderaan je mail? Het is zo belangrijk dat je recente foto’s van je bedrijf en je team laat zien, want mensen doen tegenwoordig zaken met mensen. Ze willen het gezicht achter het bedrijf zien. Dan moet je bij een eerste online kennismaking natuurlijk goed voor de dag komen met foto’s, die opvallen. Laat met goede beelden zien wat jij voor de ander kunt betekenen! Het is jouw visitekaartje en ik wil je graag helpen om deze foto’s te maken, zodat je kunt putten uit de een beeldbank die volledig up to date is.

Afscheidsfotografie
Tijdens het afscheid leg ik de dierbare momenten vast, zodat je deze later – als je eraan toe bent – terug kunt bekijken. De beelden kunnen troost bieden en voor verbinding zorgen, bijvoorbeeld door met elkaar herinneringen op te halen en te praten over de dierbare persoon die jullie moeten missen. Ik leg de gebeurtenissen op deze dag op een respectvolle en discrete manier vast, waarbij ik zoveel mogelijk op de achtergrond probeer te werken. Zonder flits met een geluidsarme camera. Uit ervaring weet ik namelijk als geen ander dat alles op zo’n dag in een roes aan je voorbijgaat. Ik maak vervolgens een mooi en luxe afscheidsalbum, zodat je later in alle rust de uitvaart terug kunt kijken. Dit kan troost bieden door met anderen herinneringen op te halen bij het zien van bepaalde foto’s.

Kan ik je helpen met het maken van blijvende herinneringen van belangrijke momenten? Neem dan vrijblijvend contact met me op via mail of telefoon. Ik help je graag!

 

Anita Reynders Fotografie
Folkertsstraat 4
4241 BE  Arkel

T: 06 – 232 07 114
E-mail: info@anitareyndersfotografie.nl
Website: www.anitareyndersfotografie.nl